Személyi edzés Anyukákra szabva

Köszöntelek Kedves Érdeklődő!

Pár évvel ezelőtt még teljesen más szemszögből néztem a személyi edzésre, mint ma. Ennek oka, hogy akkoriban még „csak” a szakmai oldalát láttam mindennek. Sokféle témában nyomoztam, tanultam különböző módszereket, technikákat, de az Élet közben hozott számomra új dolgokat is. Ami a legnagyobb behatással bír ezek közül az az, hogy édesanya lettem. Miért olyan nagy szám ez? Hiszen sok edző anyuka is egyben. Számomra ezen a ponton vált világossá, kikkel és pontosan milyen területtel is szeretnék edzőként foglalkozni. Az én célközönségem, az „Anyukák” tábora.
Ha olvastad a bemutatkozó oldalamat, biztosan láttad, hogy LoveYourBelly (Lyb) oktatóként is működöm, ami egy speciális területe az edzői szakmának. A Lyb a főként édesanyákat érintő Rectus Diastasis, azaz szétnyílt hasizom problémakörére kínál megoldást, visszaadva ezzel a mozgás szabadságát a sportolni és szépülni vágyó hölgyeknek.
Az általam képviselt edzésprogram hatalmas előnye, hogy felhasználom hozzá az összes eddigi tapasztalatomat és tudásomat (beleértve a személyi edzést, aerobikoktatást, gerinctréninget, életmód tanácsadást, pulzuskontrollt stb), és ami szerintem a legfontosabb, teljesen az egyénre van szabva. Tehát nem egy sablon szerint dolgozom, hanem az adott helyzetből indulunk ki. Nem lehet ugyanis függetleníteni egy edzésprogramot a körülményektől (szülés körülményei, kor, súlyfelesleg, időkeret, egészségügyi háttér, egyéni beállítottság stb).
Sokan szívesen edzenének már, tennének magukért, de úgy érzik, meggátolja őket a pici gyermek(ek) jelenléte, így bele sem vágnak.
Jó hírem van! Minden megoldható, ha van kellő elszántság és akarat! 🙂

Az első tapasztalatom rögtön egy totyogó gyermek édesanyjához kötődik, akinek egyáltalán nem volt segítsége. Mégis elindult az úton, elhívott magához és átbeszéltük a részleteket. Heti két alkalommal találkozunk azóta is, megoldottuk az edzést a picivel együtt és az eredmény sem maradt el. Számomra ez a sikerélmény. Az Ő sikere!
Azért írtam le ezt, hogy biztassalak, akár személyesen, akár online módon, de meg lehet oldani bármit, amit igazán szeretnél!

Keress bizalommal, ha kíváncsi vagy a Te siker sztoridra! Hidd el, megéri! 🙂

„Ahol akarat van, ott út is van”

Kapcsolatfelvételért kattints ide: SZERETNÉM ELKEZDENI!